fbpx

Höstens praktikant Matilda

Hallå där Matilda Lund, ny praktikant på King Street!

Matilda har läst bland annat medie- och kommunikationsvetenskap vid Uppsala universitet och har inom ramen för sin kandidatexamen också spenderat en utbytestermin i Frankrike.

Vilka förväntningar har du på din praktik?

Eftersom en universitetsutbildning till stor del är väldigt teoretisk är min förhoppning att jag genom en termin på King Street ska få praktisk erfarenhet av främst PR-branschen men även yrkeslivet i allmänhet. Det känns bra att vara på en något mindre byrå eftersom det ökar möjligheterna att få vara med i många olika led och därmed få en större insikt i hur branschen fungerar.

Vad hoppas du själv kunna bidra med?

Jag är här för att lära mig så mycket som möjligt och tror starkt på konceptet learning by doing och är därför öppen för att jobba med många olika saker. På så sätt hoppas jag också bli en tillgång för mina medarbetare.

Vad har du för fritidsintressen?

Jag försöker hänga med i serier, poddar och annan populärkultur som är inne för tillfället men jag blir tyvärr lätt uttråkad. Därutöver har jag en hatkärlek till att springa och lagar gärna vegetarisk mat.

Back to news