fbpx

Vill du prova på arbetet som PR-konsult?

Till hösten 2019 söker vi på King Street PR en praktikant till vårt team i centrala Stockholm. Vi söker dig med ett stort intresse för PR, kommunikation och samhällsfrågor. Vi ser gärna att du är hos oss hela höstterminen.

Som praktikant kommer du att delta i det dagliga arbetet, och engageras i allt från research till strategiskt arbete. En av våra seniora konsulter kommer att handleda och stötta dig under din tid hos oss. Utifrån dina personliga egenskaper och kunskaper anpassas dina arbetsuppgifter, för att ge dig en så lärorik och rolig praktik som möjligt. På så sätt får du goda möjligheter att utveckla dina kunskaper inom PR och kommunikation.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
– Flytande svenska och engelska i tal och skrift
– God förmåga att kommunicera skriftligt
– Avslutad eller pågående eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring, statsvetenskap eller motsvarande

För att trivas som praktikant hos oss behöver du, utöver kvalifikationerna, ha ett eget engagemang och driv. Vi ser gärna att du har en god förmåga att ta egna initiativ. Det är även meriterande med ett öga för design och grafisk formgivning samt ett intresse för digital kommunikation.

Notera att praktiken är oavlönad.

Välkommen med din ansökan till susanna.jertel@kingstreetpr.se

Urval sker löpande.

Back to news